fbpx

Imperechere cu HUA

Modul cel mai simplu si mai eficient de a-I capta atentia barbatului este fie sa te plimbi goala prin casa, fie sa te joci cu o suvita de par, in timp ce fumezi incet o tigara, privindu-l incandescent, gata de o noapte salbatica. Restul metodelor utilizate de oamenii de stiinta s-au revelat a fi, in timp, letale.

Barbatii au un deficit de atentie. Mai exact, nu sunt destul de atenti la femei pentru ca femeile nu sunt sufiecient de atente sa demonstreze ca vor atentie.

Daca vrei sa-l scoti la 12 noaptea, in mijlocul iernii, ca sa ramai stapana pe telecomanda, nu trebuie decat sa-I soptezi lasciv: “Ce pacat ca nu poti sa iesi acum, in chiloti, la -15 grade, sa bati covoarele!” Studiile arata ca masculul care vrea instinctiv imperechere nu va ezita sa o faca.

Daca vrei sa lase World of Tanks sau orice alt joc pe computer si sa se duca la dus, zi-I doar ca nu are enough balls to do it.

Daca ce vrei este sa aduca mai multi bani in casa: “Ce pacat ca nu reusesti sa gasesti un job mai bun” Cam asta i-a zis lui Obama nevasta-sa cand era doar senator.

Columb n-ar fi descoperit America,Napoleon ar fi pierdut batalii, Armstrong nu ar fi ajuns pe Luna, Einstein nu ar fi descoperit teoriile care au schimbat lumea, Rambo nu si-ar fi cusut pe viu rana, daca sotiile lor nu le-ar fi zis ca nu sunt capabili.

Eminescu atunci cand a scris Luceafarul, cu frumoasa Veronica  soptindu-I alaturi: “Nu te tine sa bagi 100 de strofe dintr-o lovitura. S-a enervat Emi si s-a pus pe redactat. S-a oprit la 99 doar pentru ca Vero a exclamat “Ok, chill, m-ai convins. Iar Emi s-a oprit, cu un ranjet de satisfactie.

Aprofundand cele de mai sus, aducem la cunostinta doamnelor nascatoare de challenge, ca barbatul poate fi pus la treaba doar cu astfel de sugestii deloc subtile. Afectandu-le suav Ego-ul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *