fbpx

Ce trebuie sa faci ca sa fii un model de top?

In ultima perioada tot mai multe fete ne intreaba ce trebuie sa faca pentru a fi un model de top. Spre surprinderea lor, raspunsul nu e “fii cat mai permisiva”, “fii dispusa sa faci orice ca sa multumesti membrii online”. Banii nu vin din aceste motive. Ca sa fii un model de top sunt necesare mult mai multe lucruri, iar noi iti vom prezenta cele mai importante dintre ele.

In primul rand, profesionalismul. Ia in serios aceasta meserie si trateaz-o cu acelasi respect cu care ai trata orice alta meserie. Chiar daca vei lucra de acasa, asta nu inseamna ca vei lua pauza de tigara la fiecare sfert de ora si nu te vei lasa distrasa de alte lucruri. Trateaza membrii online cu respect si n ute implica emotional mai mult decat este cazul. In fond, acesta este un job, cand ai inchis camera lasi totul in urma. Le fel cum si cand intri online, lasi problemele personale in viata reala.

Expresiile de genul “nu am chef astazi”, “sa discut cu omul asta e plictisitor”, “mai bine inchid, azi oricum e o zi proasta” nu isi au locul in vocabularul unui model de succes.

Ambitia. Stim ca acest aspect se repeta foarte des, dar el reprezinta piatra de temelie pentru a avea succes in videochat. Doar fetele cu o ambitie de fier ajung sa castige sume de bani impresionante. Meseria de model de videochat aduce venituri constante, cu mult peste media din Romania, dar doare fetele cu ambitie ajung sa aiba venituri mari spre foarte mari. Lucreaza cat de mult poti, incearca sa cunosti cat mai multi membri online, identifica-i pe cei dispusi sa plateasca si fidelizeaza-i. Nu te da batuta daca nu te contacteaza nimeni timp de o ora sau doua. Munceste atunci cand alte fete dorm sau sunt la club, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Limba engleza. Suma de bani pe care o vei castiga va fi direct proportionala cu bagajul de cunostinte de limba engleza. Veniturile tale se vor baza pe abilitatile tale de comunicare in limba engleza. Nu vei putea ajunge un model de top daca nu stapanesti aceasta limba. Un zambet dragut ajuta sa atragi atentia unui membru, dar nu este suficient ca sa ii pastrezi interesul. Din fericire, niciodata nu este prea tarziu sa inveti. Perfectioneaza-ti aptitudinile de comunicare in limba engleza si vei fi cu un pas mai aproape de telul tau.

Acceptarea. In momentul in care vei accepta aceasta meserie si nu o vei mai ascunde de familie, iubit, prieteni, atunci vei putea cu adevarat sa lucrezi in pace. Sentimentul de libertate cand nu trebuie sa te mai ascunzi este uimitor. Intelege tu si fa-i si pe cei din jurul tau sa inteleaga ca videochatul nu este un lucru rau. Nu faci rau nimanui, nu iti faci rau tie.  Acceptarea iti va spori increderea de sine, te va face sa te simti mai puternica, iar acest lucru se va vedea si pe camera.

Bineinteles, decizia iti apartine tie in totalitate. Noi garantam confidentialitatea, tu fiind singura care are dreptul sa dezvaluie detalii despre viata personala.

Daca iti doresti sa te alaturi echipei noastre, contacteaza-ne in oricare dintre orasele Botosani, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui, iar noi iti vom ghida toti pasii pe calea spre succes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *