fbpx
5 intrebari legate de videochat - Videochat Botosani
881
post-template-default,single,single-post,postid-881,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
videochat botosani

5 intrebari legate de videochat

Din ce in ce mai multe fete prezinta interes fata de o cariera in videochat. Atrase de mirajul castigurilor fabuloase, de posibilitatea achizitionarii unei locuinte sau a anumitor articole de lux sau de vacante exotice, din ce in ce mai multe doamne sau domnisoare isi doresc sa stie mai multe despre acest domeniu.

Desi interesul fata de cariera de model online creste, fetele care intr-adevar isi urmeaza visul nu sunt foarte multe. Ele sunt ingrijorate de modul in care viata lor sociala va fi afectata de acest job, de mentalitatea invechita a celor din jur sau ca vor avea de suferit in viata personala mai tarziu.

Din acest motiv va prezentam astazi 5 intrebari legate de videochat si raspunsurile lor.

1. Este legal sa faci videochat?

Da. Videochatul este o afacere legala. Desi multa lumea asociaza videochatul cu sexul, acest lucru nu este nici pe departe adevarat. Modele online care lucreaza de acasa isi castiga banii prestand un act artistic in mediul virtual si il “vand” pe siteurile de specialitate. Asa cum studio-urile de creatie vand emisiunile catre posturile de televiziune. Tu esti cea care isi modereaza showul si nu esti obligata sa faci nimic impotriva vointei tale.

2. Familia mea va afla ca fac videochat?

Nu. Daca tu nu spui nimanui, noi cu siguranta nu o vom face. Stim ca modelele online inca sunt stigmatizate, din acest motiv te lasam pe tine sa alegi daca spui cuiva sau nu. Oferim confidentialitate si siguranta ca nimeni nu va sti ca lucrezi cu noi. Mai mult, vei lucra sub un nume fals pe care tu ti-l vei alege, iar site-urile cu care colaboram interzic accesul membrilor din Romania. 

3. Este adevarat ca poti castiga 1000$ din prima luna?

Desigur. Acesta este un minim atunci cand tu iei in serios acest job. Cand oferi timp si dedicatie, satisfactiile materiale nu vor intarzia sa apara. Cu cat vei fi mai ambitioasa, cu atat veniturile tale vor creste. Trainerii nostri vor fi la dispozitia ta atunci cand vei avea intrebari sau daca vei avea nevoie de indrumari.

4. Pot fi un model de succes daca am cateva kilograme in plus?

Desigur. Felul in care arati nu este un factor decisiv al succesului in cariera de model online. Poti castiga foarte multi bani si daca ai cateva kilograme in plus, si daca esti mai scunda decat un model de top, si daca esti blonda, si daca esti bruneta, si daca esti roscata. Gusturile oamenilor sunt diferita, din acest motiv jobul de model este foarte flexibil in ceea ce priveste aspectul fizic.

5. Videochat de acasa sau videochat intr-un studio?

Noi iti recomandam videochatul de acasa. Lucrand de acasa vei avea mai multa libertate in a-ti alege orele de lucru si procentul incasat din tine va fi mai mare decat daca vei lucra intr-un studio. 

Daca te-ai lamurit si ai decis sa incepi o cariera in videochat, contacteaza-ne in oricare dintre orasele Botosani, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui si noi iti vom oferi tot ajutorul de care ai nevoie.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!